Løsningen til dig, der ønsker nem adgang til juridiske eksperter.

Med et klippekort betaler du kun for de timer der reelt bruges på konkret opgaveløsning. Resterende klip overføres til næste år, så du altid har adgang til din juridiske partner. Juridisk support og hurtige spørgsmål i dagligdagen er en service, som altid er inkluderet i vores ordning.

Løsningen kan også anvendes på klippekort i form af større aftaler

Sådan fungerer klippekortet – Let og overskueligt

Med et klippekort får du professionel, skræddersyet og bund ærlig jura på et højt fagligt niveau.

1: Du betaler forud for et antal timers arbejde (klip), som du så kan indløse, når du har en konkret opgave eller projekt.

2: Fra dag 1 har du og hele din organisation adgang til fri juridisk support via tlf., så længe klippekortet er aktivt.

3: For hver konkret opgave som så skal løses garanterer vi opgavens max. forbrug af klip. På den måde ved du altid, hvad dine juraudgifter er og de kan ligges i budget.

4: Og bare rolig – hvis du ikke får brugt alle dine klip i løbet af dette år, overfører vi dem bare til næste år. Ingen klip går tabt – og du har service og support hele året.

God service og fri juridisk support

Med et Legal Klippekort fra LAFI er din juridiske partner altid kun et telefonopkald væk.
Som kunde på et af vores klippekort sidder vi nemlig altid klar til at besvare juridiske spørgsmål og vejlede dig, uden at du skal bekymre dig om gebyrer eller uforudsete fakturaer.

Det er en standard service, udviklet af erhvervsdrivende til erhvervsdrivende.

Hvad er god service?

For os er det ikke bare nærvær, tilgængelighed og hurtig levering i den juridiske opgaveløsning. God service bør i vores optik også være værdiskabende.
Derfor bruger vi vores professionelle netværk pro-aktivt og bygger broer.
Gennem proffessionelt netværk og loyale samarbejder finder vi ofte alternative og kreative løsninger til stor gavn for vores kunder på praktiske og branchemæssige udfordringer.

Justerbare klippekort.

Legal Klippekort er udviklet til at være fleksibel og tilpasses dit aktuelle behov.

Vores klippekort bruges af alt fra iværksættere, ApS’er til større virksomheder med flere tusind ansatte.
Det spænd er vores hverdag og klippekortet er specialdesignet til at følge dit behov – uanset om det er 20 t. eller 300 t klippekort.

Størrelsen på klippekortet kommer an på dit nuværende behov, dit flow, din fremtid og hvad du godt kunne tænke dig i en juridisk partner.

Hvis du ikke kender dit jura behov og flow i hverdagen fuldt ud, anbefaler vi at starte med et 20-30 timers klippekort og så fornye når det er brugt.
Da resterende timer overføres til næste år, går intet tabt, og det kan ligges i budget.

“LAFI er meget støttende – vi kan slet ikke undvære det”

– Anonym kunde feedback

Vores klippekort benyttes af mellemstore og store kunder på forskellige niveauer af dansk erhvervsliv.
Vi arbejder altid ud fra kundens egen hverdag og deadlines. Vores opgaveløsning er konkret og direkte anvendelig. Den sigter altid mod at støtte op om organisationen eller supplere de nuværende juridiske ordninger, når der er et GAP.